Revisionskontoret Vest bliver en del af BRANDT revision & rådgivning

Fra 1. september 2020 har revisionskontoret vest skiftet navn

Vi er nu blevet en del af BRANDT revision & rådgivning

Du kan stadig finde os på vores kontor i Holstebro og Vinderup eller ringe på Tlf. 70 26 66 00

Du kan finde vores nye kontakt oplysninger her:

Besøg Holstebro afdelingen

 

Besøg Vinderup afdelingen

Dermed kan BRANDT byde velkommen til 18 nye kolleger, hvoraf statsautoriseret revisor Anders Holdgaard Jensen og registreret revisor Lotte Thomsen indtræder som partnere i BRANDT. Om beslutningen fortæller de:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af BRANDT. Som led i overdragelsen indgår alle medarbejderne, og derfor vil kunderne ikke opleve væsentlige ændringer, da den daglige kontaktperson er den samme. Ved overgangen til BRANDT vil vi udover at få styrket vores faglige netværk, ligeledes få et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på.”

Absolutte top af revisionshuse for små og mellemstore virksomheder i Danmark

 

BRANDT blev grundlagt i 1955, og har efter sammenlægningen kontorer i Holstebro, Vinderup, København, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Skive, Fredericia, Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev, Hurup og Hanstholm.

BRANDT’s vision er gennem professionel revision og værdiskabende rådgivning, at være det oplagte valg for virksomheder, der ønsker en kompetent nærværende og engageret revisor.

Sammenlægningen er en konsekvens af firmaets målsætning om at fortsætte den positive udvikling, som BRANDT gennem de senere år har været inde i.

Senest er BRANDT i 2020 blevet en del af det stærke internationale netværk RSM. RSM er verdens 6 største revisions-, skatte- og konsulentnetværk med fokus på SMV markedet

 

"Vi er i BRANDT kendt for nærværende og personlig service, og vi lægger vægt på at yde værdiskabende rådgivning til vores kunder. Det er nøgleord, og derfor har det også været vigtigt i processen omkring udvidelse af vores aktiviteter i Jylland, at vi kunne finde en samarbejdspartner, som har samme værdisæt. Det føler vi at Revisionskontoret Vest har”.

Niels Brandt
Bestyrelsesformand
BRANDT revision & rådgivning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.