Årsregnskab og oplysningsskema

Udvidet Selvangivelse ændre navn til Oplysningsskema 

Udvidet selvangivelse (skema S10) har ændret navn til Skattestyrelsens oplysningsskema.
Oplysningsskemaet kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk. 

Oplysningsskemaet er også for personer som har indtægter fra en udlejningsejendom, personer som har udenlandsk indtægt eller har udenlandsk ejendom.

Selskabsselvangivelse  

Selskaber skal årligt udarbejde en selvangivelse. Selvangivelsen udarbejdes på grundlag af årsrapporten for selskabet. Selvangivelser for selskabet indbefatter aktieselskaber, anpartsselskaber, andelsselskaber, fonde mv.  

Vil du have sikkerhed og udnytte de fradrag du er berettiget til kan du få udfyldt skemaet af en af vores revisorer. Vi sikre også at dine oplysninger er indsendt inde for de givne frister.

 

Få hjælp til selskabsselvangivelse

Oplysningsskema for erhvervsdrivende

Har du en enkeltmandsvirksomhed, en andel i I/S eller K/S skal du indberette selvangivelse for enkeltmandsvirksomhed senest den 1. juli.

Dog skal du være opmærksom på at grundet corona (covid-19) er fristen for selvangivelser skubbet til at skulle være indsendt senest 1 september 2020.

I oplysningsskemaet er der mange forskellige fradrag man kan benytte sig af. Det er værdifuldt at sætte sig ind i de fradrag man kan benytte, her kan nævnes håndværkerfradrag (servicefradrag), kørselsgodtgørelse, rejse- og befordringsgodtgørelse mf.

Vil du være sikker på at du har udfyldt skemaet korrekt og udnyttede de fradrag du er berettiget til kan du få gennemgået af en af vores revisorer. Vi sikre også at dine oplysninger er indsendt inde for de givne frister.

Få hjælp til oplysningskema

 

 

Årsregnskab (skatteregnskab) for din virksomhed

I særlige tilfælde kan SKAT anmode om, at du sender et årsregnskab inde for samme frist som den udvidede selvangivelse. 

Forskellen mellem årsrapport og årsregnskab

Årsregnskabet er en del af den samlede årsrapport. Årsrapporten er selve regnskabet plus ledelsespåtegning, revisorerklæring og beretning. I daglig tale siger vi ofte bare årsregnskab.

Du kan se SKAT give en guide i nedenstående video.

 

Lønmodtagerens Oplysningskema

Personlig oplysningsskema er en opgørelse over hvor meget man har tjent i det forgående år, og som viser hvor meget man skal betale i skat. Ved personlige selvangivelser trækker SKAT som regel selv oplysningerne fra arbejdsgivere og akasser mm. Dog skal man altid gå ind og tjekke at oplysningerne er korrekte. Er de ikke det, kan man selv rette i dem på SKAT.dk.

De personlige skatteoplysninger i din skattemappe indsamles fra 1. januar og frem. De kommer ind i skattemappen løbende.

Har du brug for hjælp, står vores revisorer klar.

bliv kontaktet af en revisor

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.