BRANDT revision & rådgivning

Historien om BRANDT revision & rådgivning

Virksomheden blev grundlagt i Thisted i 1955 af Peter Brandt, der drev den som enkeltmandsvirksomhed frem til 1965. Her blev statsautoriseret revisor Jan Sigsten Pedersen optaget som kompagnon.

Siden da er vi fusioneret med en række andre revisionsvirksomheder og blev i 2009 til BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. I dag kendes vi under navnet BRANDT revision & rådgivning.

 

I dag drives virksomheden som et statsautoriseret revisionspartnerselskab med kontorer i København, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Holstebro , Skive , Fredericia, Thisted , Nykøbing Mors, Fjerritslev, Vinderup, Hurup Thy og Hanstholm. Sammenlagt er vi 200+ medarbejdere.

BRANDT Statsautoriseret revisionspartnerselskab ejes af en partnerkreds på 21 statsautoriserede revisorer og registreret revisorer

 

Samarbejdspartner

BRANDT revision & rådgivning gør brug af både stærke national og internationale samarbejdspartnere for at kunne levere og efterkomme de behov der stilles.

Nationalt samarbejde

Nationalt samarbejde

BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er medejer af Revisorgruppen Danmark, der danner rammen om medlemsfirmaernes faglige samarbejde.

Revisorgruppen Danmark

Revisorgruppen Danmark omfatter 24 revisionsfirmaer med 70 kontorsteder, 260 statsautoriserede revisorer og cirka 1.400 medarbejdere.

Revisorgruppen Danmarks medlemsfirmaer er uafhængige firmaer, der er ejet og ledet lokalt. Der eksisterer dermed ikke noget partnerskab mellem medlemsfirmaerne.

Samlet er vi store, men i dagligdagen er vi lokale revisionsfirmaer med en tæt kundekontakt og fingeren på pulsen i lokalsamfundet. Med vores samarbejdsform er vi netop i stand til at drage fordel af den samlede styrke, hvorved vi i fællesskab kan løfte store faglige udviklingsopgaver, uden at vi samtidig giver afkald på det lokale særpræg.

Revitax A/S

Via samarbejdet er vi medejer af skatte- og momsrådgivningsfirmaet Revitax A/S, hvis medarbejderstab er blandt landets førende inden for firmaets kompetenceområder. Medlemsfirmaernes specielle rådgivningsopgaver inden for skatte- og momsområdet varetages ofte i samarbejde med Revitax A/S.

Revi-IT A/S

Som medlem af RevisorGruppen Danmark er vi også medejer af Revi-IT A/S, hvor vi tilbyder en række ydelser inden for området IT-revision og IT-rådgivning via dette selskabs kompetencer.

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed