Vi byder en ny statsautoriseret revisor velkommen i BRANDT

Ny partner til vores afdeling i Århus

BRANDT revision & rådgivning byder velkommen til en ny partner, statsautoriseret revisor John Lindholm Bode, der tiltrådte 2. januar 2020 i vores afdeling i Århus.

For at sikre et fortsat nærværende engagement og altid kunne tilbyde de rette kompetencer og ydelser, er vi stolte over at kunne præsentere John som partner hos BRANDT. John er uddannet statsautoriseret revisor fra 2008 og kommer fra PWC i vejle, hvor John har været hovedparten af sin karriere. John vil styrke vores kontor med yderligere kompetencer inden for rådgivning og revision.

Citater fra John

"Det er med glæde og stolthed, at jeg nu kan meddele, at jeg her med starten af 2020 er indtrådt som partner i BRANDT revision & rådgivning.

BRANDT er en landsdækkende statsautoriseret revisionsvirksomhed, der har meget stærke kompetencer indenfor revision, skat og rådgivning. Vi rådgiver både store og små virksomheder, danske og internationale virksomheder. Ikke mindst er vi tilgængelige og nærværende over for personerne bag disse virksomheder."

Kom i kontakt med John

Hvordan John er som revisor

Hvad lægger du vægt på i dit daglige arbejde som revisor?
Rådgivning i øjenhøjde der skaber værdi for dig. Det at være proaktiv og være en tilgængelig sparringspartner.

Hvad ser du som revisors vigtigste opgaver fremadrettet?
Det skal ikke bare være tal, bilag og regnskaber. Jeg finder det vigtigt at være lyttende og forstå virksomhedens udfordringer for dermed at kunne give den bedst mulige rådgivning.

Hvor vil du gøre en forskel i dit arbejde hos BRANDT?
At gøre en forskel er den stærkeste motivation. Som statsautoriseret revisor og med mine over 20 års erfaring vil jeg kunne tilbyde faglighed, erfaring og viden til den lille såvel som den store virksomhed.

Hvad var afgørende for dig i dit valg af BRANDT som arbejdsplads?
Fordelen ved, at det er en mellemstor landsdækkende revisionsvirksomhed med et internationalt netværk gør, at vi kan betjene alle typer kunder. Kvaliteten er i top og der er fokus og tid til kunden.

Kontakt din lokale rådgiver

Du skal være velkommen til at kontakte John eller en af vores andre statsautoriseret revisor, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du har behov for et uforpligtende møde. 

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.