Revisionskontoret Vest bliver en del af BRANDT revision & rådgivning

Revisionskontoret Vest med kontorer i Holstebro og Vinderup bliver med virkning pr. 1. september 2020 en del af BRANDT revision & rådgivning. Det betyder at Revisionskontoret Vest skifter navn til BRANDT, og at alle medarbejdere fortsætter på samme adresser som hidtil.

Besøg Holstebro afdelingen

 

Besøg Vinderup afdelingen

Dermed kan BRANDT byde velkommen til 18 nye kolleger, hvoraf statsautoriseret revisor Anders Holdgaard Jensen og registreret revisor Lotte Thomsen indtræder som partnere i BRANDT. Om beslutningen fortæller de:

”Vi er meget glade for, at vi nu bliver en del af BRANDT. Som led i overdragelsen indgår alle medarbejderne, og derfor vil kunderne ikke opleve væsentlige ændringer, da den daglige kontaktperson er den samme. Ved overgangen til BRANDT vil vi udover at få styrket vores faglige netværk, ligeledes få et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på.”

Absolutte top af revisionshuse for små og mellemstore virksomheder i Danmark

 

BRANDT blev grundlagt i 1955, og har efter sammenlægningen kontorer i Holstebro, Vinderup, København, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Skive, Fredericia, Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev, Hurup og Hanstholm.

BRANDT’s vision er gennem professionel revision og værdiskabende rådgivning, at være det oplagte valg for virksomheder, der ønsker en kompetent nærværende og engageret revisor.

Sammenlægningen er en konsekvens af firmaets målsætning om at fortsætte den positive udvikling, som BRANDT gennem de senere år har været inde i.

Senest er BRANDT i 2020 blevet en del af det stærke internationale netværk RSM. RSM er verdens 6 største revisions-, skatte- og konsulentnetværk med fokus på SMV markedet

 

Vi er i BRANDT kendt for nærværende og personlig service, og vi lægger vægt på at yde værdiskabende rådgivning til vores kunder. Det er nøgleord, og derfor har det også været vigtigt i processen omkring udvidelse af vores aktiviteter i Jylland, at vi kunne finde en samarbejdspartner, som har samme værdisæt. Det føler vi at Revisionskontoret Vest har”.

Niels Brandt
Bestyrelsesformand
BRANDT revision & rådgivning

Faktaark

 

  • BRANDT er en dansk revisionsvirksomhed, indehavet af 18 statsautoriserede revisorer og 2 registrerede revisorer
  • BRANDT har mere end 200 ansatte fordelt på 13 kontorer i Danmark. Heraf 25 statsautoriserede revisorer og 8 registrerede revisorer
  • BRANDT er medlem af det nationale netværk RevisorGruppen Danmark
  • BRANDT er medlem af det internationale netværk RSM

For spørgsmål i relation til sammenlægningen er i velkomne til at kontakte administrerende direktør i BRANDT Jens Kr. Yde på tlf. 9688 1410 eller jky@brandtrevision.dk