Revisionscentret Frier bliver en del af BRANDT

Det er en fornøjelse at kunne meddele, at BRANDT revision & rådgivning og Revisionscentret Frier ApS har indgået aftale om fremtidigt samarbejde.

BRANDT revision & rådgivning overtager som led i generationsskifte af indehaver og registreret revisor Bo Frier aktiviteterne i Revisionscentret Frier.

 

 

”Det er vigtigt for os at såvel medarbejdere som kunder kommer til at føle sig trygge i processen. Medarbejderne vil naturligt opleve ændringer som følge af nye kollegaer, overgang til nye systemer hos BRANDT og over det kommende år vil kontoret i Lyngby flytte adresse til BRANDTs afdeling i København. Vi er spændte på processen, og jeg er overbevist om, at de synergier vi vil opleve, vil vægte højt og give en positiv påvirkning til vores fremtidige samarbejde”.

Peter Arent Benkjer
Statsautoriseret revisor, partner og afdelingsleder København

Styrket position

Tilgangen styrker BRANDT revision & rådgivnings position indenfor sundhedssektoren med fokus på betjening af blandt andet fysioterapeuter. Medarbejderne har en stor ekspertise og har udviklet et specielt og nemt anvendeligt system til vores kunder.

Der stilles stadig større og større krav til virksomhederne i revisionsbranchen, der er hyppige og komplicerede lovændringer, internationale standarder mv., så behovet for efteruddannelse øges. Det øger nødvendigheden af effektivitet og kvalitet for at give vores kunder den bedste oplevelse.

Bo Frier fortsætter efter overtagelsen hos BRANDT revision & rådgivning og udtaler:

”Som led i overtagelse af aktiviteterne indgår alle medarbejdere, og derfor vil kunderne ikke opleve væsentlige ændringer i samarbejdet. Den daglige kontaktperson er den samme, og vi vil fortsat levere den samme kvalitet og engagement i vores kunders virksomheder. Ved overgangen til BRANDT revision & rådgivning vil vi få styrket vores faglige netværk og få direkte adgang til nyeste viden.”

 

 

Hos BRANDT revision & rådgivning glæder bestyrelsesformand Niels Brandt sig over samarbejdet:

”Vi er i BRANDT revision & rådgivning kendt for nærværende og personlig service, og vi lægger vægt på at yde værdiskabende rådgivning til vores kunder. Det er nøgleord, og derfor har det også været vigtigt i processen omkring udvidelse af vores aktiviteter i København, at vi kunne finde en samarbejdspartner, som har samme værdisæt. Det føler vi at Revisionscentret Frier har”.

 

For spørgsmål i relation til overtagelsen er i velkomne til at kontakte afdelingsleder og Partner Peter Arent Benkjer på tlf. 3337 6016 eller peab@brandtrevision.dk

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.