Martin Enderberg Lassen er ny partner i København

Ny partner i BRANDT revision & rådgivning / RSM Danmark

Statsautoriseret revisor Martin Enderberg Lassen, er optaget som partner i BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Martin Enderberg Lassen er tilknyttet BRANDT’s kontor i København og betjener en bred kundekreds med udgangspunkt fra kontoret i hjertet af København. 
Han blev statsautoriseret revisor i 2015 og er nu blevet en del af partnerkredsen i BRANDT, der har 13 kontorer fordelt i hele Danmark, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere.

Vi har stillet Martin et par spørgsmål

Hvad lægger du vægt på i dit daglige arbejde som revisor? 

Jeg lægger stort vægt på at være en proaktiv og tilgængelig rådgiver, som ikke blot underskriver regnskaber, men også er en vigtig sparringspartner i forhold til løsning af virksomhedernes udfordringer. 

 

Hvad ser du som revisors vigtigste opgaver fremadrettet? 

Udover at være offentlighedens tillidsrepræsentant, så bliver revisors rolle fremadrettet i endnu højere grad at være en af virksomhedernes vigtigste rådgivere og sparringspartnere. 

 

Hvor vil du gøre en forskel i dit arbejde hos BRANDT? 

At kunne gøre en forskel for kunder, medarbejdere og BRANDT er en stor motivation for mig. Jeg vil med min store erfaring indenfor revision og rådgivning af virksomheder i forskellige industrier og størrelser, herunder internationale virksomheder, kunne tilbyde faglighed, erfaring og viden til både kunder, medarbejdere, BRANDT samt det internationale RSM netværk

 

Hvad var afgørende for dig i dit valg af BRANDT som arbejdsplads?

Det er vigtigt for mit valg, at det er en mellemstor landsdækkende virksomhed med internationalt netværk, der kan betjene alle typer af kunder. Derudover har det været afgørende for mit valg, at Brandt har stort fokus på høj kvalitet og som prioriterer tid til proaktiv rådgivning til kunderne.  

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.