Revisorer søges til Thisted

Revisorer søges til BRANDT i Thisted

Du kan gøre en forskel hos kunden gennem din personlighed. Du får kontakt til komplekse og spændende kunder samt sparring med kolleger med et stærkt fagligt fundament.

BRANDT revision & rådgivning er det oplagte valg for virksomheder, der har brug for engageret og professionel rådgivning med stor vægt på formidling høj faglig viden med personlighed og nærvær.

Til vores team af både erfarne og yngre revisorer i Thisted, søger vi yderligere nogle dygtige kolleger, som ønsker at bidrage til vores fortsatte vækst i Thisted.

 

Personlige egenskaber:

  • Du er fagligt velfunderet og interesseret i at lære nyt
  • Du sætter kvaliteten i højsæde
  • Du er glad for at arbejde selvstændigt
  • Du er i stand til at skabe gode relationer til kunder og kolleger
  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale
  • Du har en god humor
  • Du arbejder struktureret og er i perioder i stand til at have mange bolde i luften

 

Dine kvalifikationer:

  • Du har erfaring fra revisionsbranchen
  • Du har gerne en HD eller anden fag relevant uddannelse
  • Du har gerne erfaring med CaseWare eller tilsvarende systemer.

 

Vi tilbyder:

et job med store udviklingsmuligheder og komplekse arbejdsopgaver med høj grad af selvstændighed, ansvar og variation for en lang række spændende kunder.

Du vil i samarbejde med engagerede og kompetente kolleger komme til at arbejde med revision, regnskabsudarbejdelse samt diverse rådgivning for en bredt sammensat kundekreds af mindre og mellemstore virksomheder.

Du får en stilling med et stort selvstændig ansvar. Du bliver en del af godt et arbejdsmiljø med humor og høj trivsel. Vi hjælper hinanden til faglig og personlig succes. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og gruppelivsforsikring.

 

BRANDT revision & rådgivning er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark – og stadig lokale

Vores afdelingers kundegrupper spænder vidt. Vi repræsenterer hele paletten fra den lille, nystartede enkeltmandsvirksomhed til den store veletablerede koncern. Branchemæssigt er viften lige så bred – derfor vil du få kolleger med et højt fagligt niveau og specialkompetencer på mange områder.

Vi har en god balance mellem erfarne og relativt nyuddannede revisorer. Det giver os en god dynamik og skaber grobund for værdifuld vidensdeling og erfaringsbaseret kompetenceudvikling i afdelingen.

Med vores 11 afdelinger og ca. 200 medarbejdere hører BRANDT revision & rådgivning til i top 10 blandt Danmarks førende revisionsfirmaer. Vi har et kontinuerligt fokus på at udvikle os både som organisation og på individniveau.

Vi er del af Revisorgruppen Danmark samt det internationale RSM-samarbejde. Dette giver os et stærkt netværk af de bedste jurister, økonomer og it-folk at trække på i vor opgaveløsning

 

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send din ansøgningen til HR@brandtrevision.dk. Samtalerne afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.