Revisorelev til BRANDT i Fredericia - Vil du med på holdet af elever i BRANDT i 2021?

Kan du lide at arbejde med både tal og mennesker?  Drømmer du om at være med til at udvikle kundernes forretninger og være en god sparringspartner? Vil du være en del af elevholdet 2021?

Vi søger i øjeblikket en elev til vores kontor i Fredericia med start 1. september 2021.

Hos BRANDT os får du

En stærk uddannelse ved at kombinere praksis og teori fra starten af din karriere. Vi stræber efter at levere høj kvalitet til vores kunder og er derfor på udkig efter dig, som videbegærlig og frisk på at tage ansvar allerede fra starten.

Til gengæld bliver du en vigtig del af holdet fra dag 1, hvor din mentor sammen med dine øvrige kolleger og ledere støtter og sparrer med dig, så du kommer godt og sikkert gennem din uddannelse. Samtidig bliver du også en del af elevholdet fra alle BRANDTs afdelinger, hvor I allerede fra start opbygger gode relationer og nye venskaber gennem fælles oplevelser og skoleophold.

For at være dygtige fagligt kræver det, at vi også har et godt arbejdsmiljø – derfor lægger vi vægt på, at vi lytter til hinanden og har det sjovt sammen. Ud over at dele interessen for vores arbejde har vi en række fælles arrangementer, som handler om meget andet end vores fælles opgaver.

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og Cand.merc.aud. 

Hos os får du

  • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar, viden og spændende opgaver for vores kunder. Efter din elevtid er der gode muligheder for at du kan videreuddanne dig og læse HD, cand.merc.aud. eller statsautoriseret revisor – afhængig af hvad dine drømme er.
  • En sjov hverdag hvor du bliver udfordret i den takt, du selv er klar til.
  • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
  • Mulighed for internationale opgaver gennem vores netværk RSM, som er blandt verdens største netværk inden for revision og rådgivning.

Du er

  • Du afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lign. med et godt resultat senest i sommeren 2021.
  • Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positiv og nysgerrigt.
  • Til tider har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for, at du kan være resultatorienteret og er vant til at overholde deadlines.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elever, når vi har mødt de rette.

Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.

Læs mere på: brandtrevision.dk

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024