BRANDT i Holstebro søger revisor

Vil du med på et stærkt hold med fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder, og har du fokus på at skabe værdi for vores gode kunder?

Vi har højt til loftet, korte kommandoveje, et professionelt miljø og 200 dygtige og kvalitetsbevidste kolleger landet over, som venter på dig!

 

Lige nu søger vi en revisor til vores kontor i Holstebro, og vi vil gerne have dig med på holdet!

Vores vision er at udfordre revisionsbranchen med ekstraordinær opmærksomhed og nærhed til  vores kunder samtidig med, at vi er innovative og værdiskabende revisorer for danske SMV-ere. Som vores nye kollega bliver du derfor en del af et professionelt miljø, hvor dit talent er i centrum, og vi giver dig al den uddannelse og sparring, du har brug for.

 

Stillingen - Hvad tilbydes du

Du får ansvar for dine egne kunder og opgaver i tæt samspil med de lokale partnerne samtidig med, at du har et tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen. Sammen sikrer I, at kundens opgaver udføres til bedste kvalitet og aftalt tid.

BRANDT indgår i RSM, der er et stærkt internationalt netværk, der ligesom BRANDT bygger på værdier om at skabe tillid og forståelse i samarbejdet med kunderne. Dette smitter af på dine muligheder for også at komme til at arbejde på internationale opgaver.

Du kan opleve, at det ind i mellem går stærkt hos os. Til gengæld lægger vi vægt på, at vi har en stor gensidig fleksibilitet, så både arbejde og fritid/familieliv kan gå op i en højere enhed. Derfor vil du opleve en hverdag med højt til loftet og en flad struktur, hvor du i tæt samspil med partnere og kolleger planlægger hverdagen. Vi prioriterer højt, at et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd med gode fælles oplevelser og aktiviteter.

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og Cand.merc.aud. 

Noget om dig

Du skal være en ambitiøs teamplayer, der har det godt med at bygge relationer - hos BRANDT ved vi, at et godt forhold til både kollegaer og kunder afgørende for, at vi bliver en succes med vores virksomhed.

Desuden regner vi med at du:

  • Er ambitiøs og serviceminded i dit arbejde og selvstændigt kan planlægge og gennemfører de opgaver, som kommer til at ligge på dit bord, samtidig med at du er åben for at bruge dine kolleger, når der er behov for det
  • Bevarer overblikket, selv når det går stærkt
  • Sætter baren højt, når det kommer til kvalitet, videndeling og sparring med kunder og kolleger
  • Har fokus på at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder og er en god ambassadør for BRANDT

Hos os

BRANDT er Danmarks 10. største revisionsvirksomhed. Det giver os den gode balance mellem lokale afdelinger med nærhed til vores kunder og samarbejde og vidensdeling på tværs landet mellem vores 13 kontorer og 200 medarbejdere.

Ud over at være en del af RSM er vi også med i Revisorgruppen Danmark og Revitax.

Vi vil gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte en af vores partnere på kontoret i Holstebro, Anders Holdgaard Jensen eller Lotte Thomsen på 70 26 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024