Karrieremuligheder

Hos BRANDT tilbyder vi medarbejderne gode karrieremuligheder.

BRANDTs størrelse giver vores medarbejdere gode karrieremuligheder, uanset i hvilken retning og på hvilket niveau, den enkelte måtte ønske.

Vi er ”få nok” til, at den enkelte medarbejder er en vigtig brik i det store spil og derfor får ansvar fra dag 1. Samtidig er vi ”store nok” til, at vores medarbejdere arbejder i den balance af ansvar, kollegial og ledelsesmæssig sparring, uddannelse og et spændende mix af opgaver til kontinuerligt at flytte sig både fagligt og personligt.

I vores 13 afdelinger arbejder vi tæt på vores kunder for at være en aktiv part i at udvikle deres virksomheder i dagligdagen. Samtidig er vi et hold på knap 200 kolleger landet over, som sparrer med hinanden og udvikler viden sammen til gavn for os selv og ikke mindst kunderne.

Uddannelse i BRANDT

Daglig sparring på kontoret og på tværs af afdelinger på opgaver af forskellige niveauer er et vigtigt element i karriereforløbet hos BRANDT. Uddannelse af vores medarbejdere har en stor prioritet. Dette foregår i et tæt samarbejde mellem partner og medarbejder, som planlægger et uddannelsesforløb, der passer til den enkelte.

De fleste medarbejdere læser HD, hvorefter nogle ønsker at fortsætte med cand.merc.aud.-studiet. Efter kandidatuddannelsen planlægges det videre karriereforløb, herunder hvorvidt og hvornår man fortsætter via SR Akademiet for derigennem at blive statsautoriseret revisor.

Elev i BRANDT

For mange starter karriereforløbet direkte ved ansættelse som elev. Vores elever følger sammen et særligt tilrettelagt skoleforløb under RevisorGruppen Danmark. Her får du mulighed for at skabe dig et netværk af andre revisorelever i BRANDT og andre lign. virksomheder. I følges ad på vores intro forløb på Lanzarote og skoleophold på Aarhus Business School.

Kurser i BRANDT

Internt i firmaet afvikler vi et stærkt uddannelsesprogram, en kombination af vores egne interne kurser i BRANDT og eksterne kurser, som afholdes med de øvrige revisionsfirmaer i vores nationale samarbejde, RevisorGruppen Danmark.

Internationale opgaver i BRANDT

Medarbejdere, som ønsker at arbejde internationalt, får muligheden blandt vores kunder med internationale enheder, ligesom vores medlemskab af RSM International Ltd. giver mulighed for internationale opgaver.

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Ledige stillinger

Vi har løbende jobopslag som du kan finde her:

 

Aktive jobopslag 

 

Vi har de seneste år hos BRANDT haft en kraftig vækst og har også store forventninger til den fremtidige udvikling. Derfor er vi altid interesseret i nye talenter, som ønsker at være en del af et firma i udvikling.

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger

Du kan søge uopfordret her:

 

Uopfordret ansøgninger