Ansættelsesforhold & arbejdsmiljø

Ansættelsesforhold & arbejdsmiljø

Vores målsætning er at have nogle af branchens dygtigste medarbejdere. Derfor betragter vi også medarbejderne som firmaets vigtigste aktiv.

Vi har samtidig fokus på, at vores medarbejdere fungerer bedst på arbejdet, når der er balance mellem arbejde, familie og fritid. På trods af at vi i perioder har travlt, sætter vi en ære i at tilbyde fleksible løsninger for vores medarbejdere og bestræber os på at opfylde deres ønsker til arbejdslivet bedst muligt.

Ansættelsesvilkår

Vi har selvfølgelig klare aftaler for ansættelsesvilkårene i BRANDT.
Sammen med dette har vi fokus på:

  • Vi vil have det godt med hinanden, når vi arbejder. Vi hjælper hinanden, og vi har det sjovt sammen.

  • Gensidig fleksibilitet – vi har brug for vores medarbejderes fleksibilitet i hverdagen – derfor tilbyder vi et tæt samarbejde om at skabe bedst mulig balance mellem arbejde, fritid og familie.

  • Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, der forhandles individuelt én gang om året. Lønnes baseres på den enkeltes kompetencer, erfaring og indsats. Sammen med lønnen indgår medarbejderen i en attraktiv pensionsordning, hvor der ud over pensionsopsparing indgår en række forsikringselementer og andre personalegoder.

  • Vi støtter vores medarbejdere økonomisk og tidsmæssigt i videreuddannelse.

 

 

Arbejdsmiljø

Hos BRANDT vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov.

De fysiske rammer på arbejdspladsen er gode, og vi lægger stor vægt på, at der er et sundt og godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone samt gode kollegaer og god ledelse.

En betingelse for et sundt og godt arbejdsmiljø er, at medarbejderne fungerer socialt, hvorfor der løbende afholdes arrangementer med socialt samvær. Der er i firmaet velfungerende og aktive personaleforeninger.

Ledige stillinger

Vi har løbende jobopslag som du kan finde her:

 

Aktive jobopslag 

 

Vi har de seneste år hos BRANDT haft en kraftig vækst og har også store forventninger til den fremtidige udvikling. Derfor er vi altid interesseret i nye talenter, som ønsker at være en del af et firma i udvikling.

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger

Du kan søge uopfordret her:

 

Uopfordret ansøgninger

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.