Seminar EUs Persondataforordning

Kom til morgenmøde og netværk hos Brandt revision & rådgivning i København

BRANDT revision & rådgivning København slår den 8. februar 2017 kl. 9 dørene op for det første af 4 morgenmøder i foråret 2017, hvor vi vil sætte fokus på højaktuelle emner. Morgenmøderne vil give deltagerne værdifuld viden samtidig med at der både før og efter mødet er mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, revisorerne hos Brandt revision & rådgivning i København samt dagens foredragsholder.


Emnet for første morgenmøde er EU’s Persondataforordning, der træder i kraft i maj 2018. Vi har inviteret Martin Brogaard Nielsen, der er administrerende direktør i Revi-IT A/S. Martin vil sætte fokus på de stramninger som følger af den nye persondataforordning samt mulige hårdere straffe og bøder for manglende overholdelse af reglerne.
Baggrunden for EU´s persondataforordning er at skærpe beskyttelsen af persondata og retten til at blive ”glemt”. For virksomhederne indebærer det strengere krav ved indhentelse og opbevaring af persondata. Virksomhederne skal implementere forretningsgange der understøtter reglerne, og som også tager højde for den teknologiske udvikling, der i dag er en stor udfordring i beskyttelsen af persondata.


Mødet afholdes hos Brandt revision & rådgivning i København på adressen Ved Vesterport 6, 5. sal, 1612 København V. Vi starter kl. 9 og er færdige kl. 11.


Deltagelse er gratis, og tilmelding kan ske til kobenhavn@brandtrevision.dk.

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Del på: