Netværksmøde hos BRANDT revision & rådgivning i København

Temaet er Iværksætteri og netværk hos Brandt revision & rådgivning i København

BRANDT revision & rådgivning København slår den 5. april 2017 kl. 9 dørene op til det andet af fire netværksmøder i foråret 2017, hvor vi vil sætte fokus på højaktuelle emner. Netværksmøderne vil give deltagerne værdifuld viden samtidig med, at der både før og efter mødet er mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, revisorerne hos BRANDT revision & rådgivning i København samt dagens foredragsholder.

 

Emnet på det andet netværksmøde er ”Iværksætteri”. Går du med en iværksætter i maven og drømmer om at starte din egen virksomhed, er du allerede i gang med at stifte en virksomhed eller drifter du en iværksættervirksomhed? Kunne du godt tænke dig at møde nogen med samme drøm og ambitioner, få inspiration og dele erfaringer samt lytte til inspirerende indlæg om ”Iværksætteri” og finansiering.

 

Netværksmødet vil have fokus på gode råd til iværksættere og administrerende direktør Lars Lund-Nielsen, der i dag driver Nielsen House-koncernen vil fortælle om sine egne erfaringer som iværksætter, herunder både gode og dårlige oplevelser, og om fejl som skal ske og fejl som kan undgås. Tidligere har Lars sammen med sin bror stiftet analyseinstituttet Zapera.com A/S, som i 2007 blev solgt til den London-baserede selskab YOUGOV.

 

På netværksmødet kan du også møde Steen M. Asgreen fra Vækstfonden, der vil give sine bud på, hvilke finansieringsmuligheder der kan være for iværksættervirksomheder og hvordan processen omkring et samarbejde med Vækstfonden er. Endelig vil Peter Benkjer fra BRANDT fortælle om opstart af virksomheder, selskabsformer og holding-struktur.

 

Netværksmødet afholdes hos BRANDT revision & rådgivning i København.

Sted: Ved Vesterport 6, 5. sal, 1612 København V.

Tid: kl. 9 -11.

Deltagelse er gratis, og tilmelding kan ske til kobenhavn@brandtrevision.dk.

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Del på: