Fredericia Julekoncert 2018

Årlig Julekoncert afholdt af Fredericia Håndværkerforening og BRANDT

Onsdag den 5. december 2018 afholdt BRANDT revision og rådgivning og Fredericia Håndværkerforening, deres årlige julekoncert i Christianskirken, for 450 forventningsfulde gæster.

Formand fra Fredericia Håndværkerforening bød velkommen

Allerede kl. 18.20 stillede de første gæster sig i kø ved døren, som ville åbne præcis kl. 19.00. Koncerten startede kl. 19.30 og formand for Fredericia Håndværkerforening Michael Lund Kristensen, bød velkommen.

Han fortalte, at i år har Fredericia Håndværkerforening fejret deres 170 års jubilæum med en stor jubilæumsfest for foreningens medlemmer, samt en udgivelse af bogen ”Fredericia Håndværkerforenings jubilæumsbog”. Herefter gav han ordet videre til præst Eva Jerk, som brugte lejligheden til at ønske foreningen tillykke med deres jubilæum. Men hun kunne dog fortælle, at håndværkerne har mere end 2000 års jubilæum, da de jo ifølge biblen har været med til at skabe jorden, fx da Gud sagde: ”lad der komme lys” – ja, og så sørgede elektrikerne for det og osv. Ja selv revisorerne var allerede eksisterende dengang, for der skulle jo være nogen til at holde regnskab med det hele :)

Underholdningen blev leveret af Martin Jønsson and Friends

Martin Jønsson kom på scenen og kunne så præsentere sine venner. Martin bød velkommen til saxofonist Ulrik Bust og sanger Anders Blichfeldt (kendt fra Big Fat Snake), og så blev julen sunget ind med både danske og udenlandske julesange samt fællessang.

Martin Jønsson bød herefter velkommen til (Danmarks bedste Kim Larsen kopi) Jan ”Lune” Carlsen, som herefter lavede en lille mindekoncert for Danmarks store legende. Jan ”Lune” Carlsen sluttede sin koncert på samme måde som Kim også gjorde det, med sangen ”Som et strejf af en dråbe”.

Kommer der en julekoncert til næste år?

Michael Lund Kristensen overtog igen mikrofonen for at sige tak til BRANDT revision & rådgivning for deres støtte, så det var muligt endnu en gang at afholde julekoncerten. Michael sagde, at han endnu ikke havde spurgt statsautoriseret revisor & partner Carsten Pedersen om BRANDT revision & rådgivning også ville bidrage til koncerten igen næste år, men det kunne han jo lige gøre med det samme og hele kirken ventede så på Carstens ja – og det kom heldigvis.

Michael ønskede alle en rigtig glædelig jul, og gav ordet videre til Eva Jerk, som fortalte om kirkens projekt med at skaffe penge til et nyt flot indgangsparti. Herefter bad hun alle synge med på ”Dejlig er jorden”. Lyset i kirken blev slukket, og de flotte glasmosaikker blev tændt stille og roligt under sangen. En fantastisk måde at afslutte en dejlig julekoncert på.

Del på: