Facit Juni

Facit juni - nyt fra din revisor

Du vil i denne udgave af facit kunne læse om: Pensionsforhold, investeringsejendomme, ransomware, og driftøkonomi

Pensionsforhold

Rådgivning om pension er ret omfattende, og den rigtige løsning for den enkelte afhænger af en række faktorer. Derfor er denne artikel ikke dækkende, og den tilbyder ikke et facit.

Vi håber til gengæld at bidrage med inspiration til samtalen om pension mellem den selvstændige erhvervsdrivende og dennes økonomiske rådgiver

Læs videre i publikationen

Investeringsejendomme

Nye spilleregler i årsrapporten

Virksomheder, der besidder investeringsejendomme, har fra 2016 populært sagt fået flere strenge at spille på.   Oplysningskravene relateret til investeringsejendomme blev skærpet, og reglerne for værdiansættelse af den gæld, der knytter sig investeringsejendommene, blev også ændret.

Det samlede billede kan være broget, men denne artikel tilstræber at afklare de mere overordnede spørgsmål.

Læs videre i publikationen

Ransomware

- en ny problemstilling for virksomheder

En af de største og mest udbredte it-sikkerhedstrusler for tiden er ransomware, og et af de mest aktuelle emner inden for erhvervslivet er de kommende ændringer til persondataloven. Umiddelbart lyder det som to ganske forskellige emner, men kan fremtidens it-kriminalitet spille på de kommende ændringer til lovgivningen?

Læs videre i publikationen

 

Driftsøkonomi

Hvor kan vi hjælpe med virksomhedens drift?

Din revisor har en stor værktøjskasse, og i et af rummene ligger der en masse viden om driftsøkonomi og andre forhold vedrørende drift af forskellige typer af virksomheder.
Det er en viden og en erfaring, du som kunde ofte kan gøre brug af, og som vi i al beskedenhed mener kan give dig en hjælp til at forstå driften af virksomheden bedre.

Læs videre i publikationen

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Del på: