BRANDT byder Konrad velkommen som partner

Ny partner i BRANDT revision & rådgivning

Statsautoriseret revisor Konrad Jensen-Dahm, Fredericia, er optaget som partner i BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Konrad Jensen-Dahm er til knyttet BRANDT’s kontor i Kolding og betjener en bred kundekreds med udgangspunkt fra Kolding kontoret i Trekantsområdet. På kontoret i Kolding er der ud over Konrad Jensen-Dahm tillige partnerne Malene Mogensen og Jan Knudsen.

Han blev statsautoriseret revisor i 2011 og er nu blevet en del af partnerkredsen i BRANDT, der har kontorer i Kolding, Fredericia, København, Aarhus, Esbjerg, Thisted, Skive, Hanstholm, Hurup Thy, Nykøbing Mors og Fjerritslev og beskæftiger knap 200 medarbejdere.

 

3 hurtigere til Konrad

Hvad lægger du vægt på i dit daglige arbejde som revisor? 

At være tæt på kunderne for at kunne levere den bedste rådgivning – kontakt og dialog i øjenhøjde

Hvad ser du som revisors vigtigste opgaver fremadrettet? 

At være en sparringspartner inden for såvel revision, regnskab og skat, men også være sparringspartner inden for selskabets løbende udfordringer herunder også i tilfælde af generationsskifte, virksomhedshandler mv.

Hvad var afgørende for dig i dit valg af BRANDT som arbejdsplads? 

En mellemstor landsdækkende revisionsvirksomhed, hvor der er fokus på kunderne, en virksomhed der følger udviklingen ikke kun fagligt men også den tekniske udvikling, der gør betjening af vores kunder mere fleksibel og muligt at tilpasse os deres hverdag

 

Jeg ønsker at blive kontaktet

Felter markeret med * er påkrævet.

Find din revisor

Del på: