Kommunikation og reklamebureauer

Specialviden og kompetencer i din branche

Rådgivning til kommunikation- og reklamebureauer

Kommunikation- og reklamebureauer arbejder i en branche der hele tiden skal være omstillingsparat og følge de nyeste trends. BRANDT har en bred kundeportefølje inden for bureaubranchen og forstår derfor de vigtige elementer og problematikker der kan opstå når man har et kommunikation- eller reklamebureau. Vi har flere revisorer der er specialister indenfor branchen, som kan rådgive dig og din virksomhed mod en sund vækst.

Som ejer af et kommunikation- og reklamebureau er der mange forskellige arbejdsopgaver, hvor der måske er nogle opgaver som du synes er mere spændende end andre. I BRANDT elsker vi at arbejde med økonomi og rådgivning. Vores revisor kan derfor hjælpe dig med at gøre din hverdag mere overskuelig ved at tage os af den økonomiske del af din virksomhed og dermed skabe en positiv vækst.

Ligesom i bureaubranchen ved vi hvor vigtig det er for vores kunder hele tiden at være til rådighed for vores kunder, samt levere kvalitet til tiden. Derfor arbejder BRANDT som en sparringspartner du altid kan få fat i hvis du har brug for hjælp. Vores revisor følger op på de nyeste regler og trends, der kan have en betydning for din forretning. Du kan derfor trygt efterlade din økonomi i vores hænder velvidende at du får den bedste rådgivning.

Revisor med stor erfaring med rådgivning og assistance til kommunikation og reklamebureauer

Vores revisorer er særligt opmærksomme på følgende service og ydelser der er relevante for kommunikation og bureaubranchen

  • Investeringer
  • Etablering og udvikling
  • Skatteoptimering og skatteplanlægning
  • Rejseafregning
  • Indberetninger til SKAT, ATP, pensionsselskaber etc.
  • Afregning af bonus
  • Drifts- og likviditetsbudget

Kom i kontakt med en specialist

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.