Almene boligorganisationer

Specialviden og kompetencer i din branche

Revision og rådgivning af almene boligorganisationer, boligfonde mv

Med mere end 20 års erfaring med rådgivning og revision af almene boligorganisationer i bagagen, har vi stor ekspertise på området. Vi udvikler løbende vores revisionsmetoder, og fokuserer hele tiden på at opnå det bedst mulige grundlag for vores revisionskonklusion, samtidig med at vi vil være konkurrencedygtige på den rådgivning og service vi leverer til Jer - og ikke mindst prisen. 

Revisor med solid erfaring og viden om Almene boligorganisationer 

I forbindelse med revision af andelsboliger, kan vi tilbyde vores assistance og rådgivning inden for en lang række områder, herunder:

 • Rådgivning og assistance inden for skatte-, moms- og afgiftsmæssige områder
 • Rådgivning og assistance i forbindelse med køb og salg af administrationsejendom
 • Deltagelse på bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og repræsentantskabsmøder
 • Udarbejdelse og indrapportering af årsrapporten
 • Skattemæssig rådgivning og opgørelse af skattepligtig indkomst
 • Udarbejdelse af drifts-, status- og likviditetsbudgetter
 • Rådgivning i forbindelse med investering og finansiering
 • Rådgivning i forbedring af interne kontroller og forretningsgang i virksomheden
 • Rådgivning om den løbende økonomistyring og -rapportering samt bedre anvendelse af ressourcer
 • Attestation af indberetninger til Landsbyggefonden
 • Attestation af driftsstøttesager og kapitaltilførsel

 

Kom i kontakt med en specialist

“ Vi udfører både vores revision i løbet af året samt ved status. I løbet af året foretager vi revision af forretningsgange for de overordnede områder: husleje, fraflyttere, lønninger samt indkøb og kreditorer. Dette giver os en god forståelse for Jeres måde at drive forretning på og hvilke konkrete risici og kontroller, som er nødvendige for at sikre Jer et godt og stabilt kontrolmiljø. 

Til revision af afdelingsregnskaber anvender vi en model opsat på baggrund af standardkontoplanen, med de tilretninger, som hver boligorganisations typiske behov kan medføre. Dette giver os mulighed for ved både analyse og indre sammenhænge, at opnå et godt kendskab til økonomien i de enkelte afdelinger. 

Der vil altid være mulighed for at få tilsendt modellen, før vi påbegynder vores revision – det eneste det kræver er en saldobalance. Vi har kendskab til de mest almindelige økonomistyringssystemer, herunder Unik og EG Bolig. Det er en mulighed – men ikke et krav, at tilsende årsregnskaber, saldobalance og afstemning af dokumentation elektronisk. 

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Er der andre opgaver vi kan hjælpe dig med at løfte? Du kan her se et udvalg af de ydelser og services vi kan tilbyde:

Bogføring, løn og administration

Vil du gerne bruge tiden, hvor du er bedst, kan du trygt overlade bogføring, løn og administration hos BRANDT revision & rådgivning.

Vi hjælper dig gerne i den skalering, du har behov for med fleksible løsninger. Det betyder bl.a., at vi kan udføre opgaven hos BRANDT eller ude hos dig.

Læs mere under Erhvervsservice

Revision og regnskab

Skal din virksomhed have lavet revision eller hjælp til udarbejdelse af regnskabet, står BRANDT revision & rådgivning altid klar til at give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi hjælper med at skabe kontrol og overblik over din virksomheds økonomi.

Læs mere under Revision & regnskab

Skat, moms og afgifter

Skat, moms og afgifter kan være en kompliceret sag, og derfor hjælper BRANDT revision & rådgivning gerne med rådgivning og uddybende forklaringer af de mange regler, og hvilken påvirkning de har for din virksomhed.

Vi er eksperter i skat, moms og afgifter og kan derfor altid hjælpe din virksomhed med at være optimeret i forhold til gældende regler.

Læs mere under Skat og moms

Læs mere om Skatterådgivning

Ejerskifte - herunder generationsskifte

Står du over for et ejerskifte eller generationsskifte, er det en god ide at være ude i rigtig god tid med planlægningen af salget eller købet af virksomheden. Der vil være mange følelser involveret i processen, og det er derfor ekstremt vigtigt med en plan, der giver processen gennemsigtighed, og struktur der giver dig overblikket.

Vi har stor erfaring i at hjælpe med ejerskifte, uanset om det er til et familiemedlem, medarbejder eller tredjepart.

Du kan læse mere om Ejerskifte – herunder generationsskifte

Du kan hente vores publikation under Generationsskifte og skat

IT & digitalisering

Digitaliseringen har taget fart, og det er derfor en stor faktor i de fleste virksomheders drift og planlægning.

Hos BRANDT revision & rådgivning, hjælper vi med effektiveringen af jeres økonomistyring i samarbejde med Revi-IT, der er specialister inden for IT-rådgivning.

Læs mere om vores IT-rådgivning

Økonomisystem

På baggrund af gennemgangen af jeres eksisterende systemer, rådgiver vi jer om, hvordan I kan optimere jeres processer og rutiner.

Vores revisorer og IT-afdelingen har stor erfaring med forskellige økonomisystemer. Om systemet hedder Dinero, e-conomics, Uniconta eller Business Central har vi bred kendskab til alle løsninger og kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vi anbefaler selv Business Central, som du kan få via vores Brandt365-løsning.

Du kan læse mere om Brandt365 her

Selskabsstruktur

Du kan med fordel tilrettelægge din virksomhed i selskabsstruktur, eller som personlig virksomhed afhængig af din virksomhed nu og fremadrettet. Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder både økonomisk og juridisk, når det gælder selskabsstruktur.

Den rigtige sammensætning kan bl.a. have betydning for indtjeningsmuligheder både på kort og lang sigt. Det gælder også for dig, der har været virksomhedsejer i en længere periode, hvor du måske ikke har den optimale konstruktion fra start eller efter din virksomhed har vækstet. 

Du kan læse om Selskabsstruktur her

Du kan læse om Personlig virksomhed her

Tilfredse kunder 

Erfaringen viser, at vores kunder bliver hos os i lang tid, nogen har været med os helt fra starten. Det er vi stolte af – og vi har plads til flere. 

Vi er klar til en uforpligtende drøftelse af jeres udfordringer og ønsker  

Kontakt os gerne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.